Video Mesajul Majestății Sale Margareta cu ocazia încoronării Regelui Charles: "Suveranul britanic este un prieten al țării noastre"

Data publicării:
Margareta Custodele Coroanei discută cu Regele Charles al III-lea în timpul unei ceremonii la Londra, pe 5 mai 2023.
Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei ia parte la ceremoniile de încoronare a Regelui Charles, la Londra. Foto: Foreign Office

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei României a transmis un mesaj video cu ocazia încoronării Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii în care reamintește că suveranul este un prieten al țării noastre.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Încoronarea de astăzi, de la Londra, leagă trecutul de prezent printr-o tradiție istorică de o mie de ani. O tradiție care a continuat trecând prin războaie, cataclisme, revoluții și fundamentale schimbări ale lumii. Majestatea Sa Regele Charles este încoronat după aproape șase decenii de slujire devotată a Regatului Unit și a Commonwealth. Întreaga mea viață am fost martora devotamentului său față de Coroană și Națiune. Suveranul britanic de astăzi este un prieten al țării noastre și are o profundă înțelegere a continentului european, în întregimea lui. În această zi istorică, Principele Consort și cu mine urăm Regelui și Reginei Consort o domnie binecuvântată, pentru un viitor mai bun al țării lor și al lumii întregi", se arată în mesajul Custodelui Coroanei.

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Principele Consort sunt la Londra și vor lua parte la festivitățile de încoronare a lui Charls al III-lea.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri