Video Povestea de succes a unui român care spală mașinile Regelui Charles. Eugen plecase în Anglia cu 100 de lire și dormea într-o autogară

Data publicării:
roman din anglia
Eugen a plecat din țară în urmă cu șase ani din cauza neajunsurilor și pentru a-și găsi un trai mai bun. FOTO: Captură Digi24/ Facebook

După ce neajunsurile l-au alungat din țară, un român din Tecuci a ajuns în Anglia cu un singur gând: să-și gasească un loc de muncă cât mai repede. Acum lucrează la o spălătorie, iar printre mașinile care ajung la el se numără și cele ale Regelui Charles. 

Eugen a plecat din țară în urmă cu șase ani din cauza neajunsurilor și pentru a-și găsi un trai mai bun. El a povestit că a ajuns în Anglia cu doar 100 de lire și că pentru a se descurca cheltuia doar două lire pe zi și la început dormea pe scaunele unei autogări din Anglia.

După aceea, s-a angajat la o companie pentru a spăla mașini, unde a lucrat timp de patru ani. Experiența l-a făcut să vrea să-și deschidă propria spălătorie, iar foarte mulți oameni au apelat la el, datorită serviciilor de calitate și a seriozității sale.

Au ajuns la el oameni celebri, printre care și un fost campion mondial de box, iar recenziile bune au făcut ca, în prezent, să ajungă la el pentru a fi întreținute chiar și mașinile Regelui Charles.

El se află în Anglia și spune că nu vrea să se întoarcă în România prea curând, mai ales acum, când succesul este de partea lui.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri