O fată de 16 ani şi tatăl ei au murit după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR. Mama fetei este rănită grav

Data publicării:
accident
O fată de 16 ani şi tatăl ei au murit după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR. Mama fetei este rănită grav Foto: reporterbuzoian.ro

O adolescentă de 16 ani şi tatăl ei au murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar mama fetei a fost grav rănită într-un accident produs pe DN2C, în localitatea buzoiană Padina.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că, în timp ce conducea un autoturism pe DN2C, dinspre Pogoanele către Padina, un şofer în vârstă de 46 de ani, din Padina, a intrat în coliziune cu un autocamion la volanul căruia se afla un şofer de 33 de ani, din Buzău, scrie News.ro.

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 46 de ani, dar şi cu decesul fiicei acestuia, o adolescentă 16 ani, şi cu rănirea gravă a soţiei şoferului, o femeie de 45 de ani, toţi din Padina. Femeia de 45 de ani a fost transportată la spital.

Poliţiştii au deschis dosar penal în urma tragediei si continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri