O femeie a fost găsită moartă în râul Dâmboviţa

Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

O femeie de 64 de ani a fost găsită moartă în râul Dâmboviţa, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

"La data de 10 ianuarie, în jurul orei 11,00, poliţiştii DGPMB - Secţia 11 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în râul Dâmboviţa, se află o persoană, posibil înecată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, precum şi scafandri SMURD, care au procedat la extragerea persoanei în cauză, o femeie în vârstă de 64 de ani", se arată într-un comunicat transmis miercuri Agerpres.

În urma procedurilor specifice efectuate de echipajul de prim-ajutor, persoana a fost declarată decedată.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

O femeie a fost dată dispărută pe 9 ianuarie, de către familie, care a precizat că ea a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 3, în jurul orei 11,30, şi nu a mai revenit. "Imediat după sesizarea depusă privind dispariţia persoanei, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 3 au demarat procedurile de depistare a femeii", arată DGPMB în acelaşi comunicat.

După efectuarea activităţilor specifice, se va stabili cu exactitate dacă persoana găsită în lac este aceeaşi persoană despre care a fost sesizată poliţia şi care face obiectul cazului de dispariţie, înregistrat la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 3.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri