O femeie de 53 de ani a fost găsită moartă pe o bancă dintr-o staţie de autobuz

Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

O femeie în vârstă de 53 de ani a fost găsită fără semne vitale pe o bancă dintr-o staţie de autobuz din localitatea Vişeu de Sus, aproape de intersecţia Drumului Naţional 18, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Ionela Cosma.

"Astăzi dimineaţă, la ora 8,10, poliţiştii din Vişeu de Sus au fost sesizaţi de către un medic de familie din oraş, despre faptul că o femeie a fost găsită fără semne vitale pe o bancă dintr-o staţie de autobuz, localizată la intersecţia Drumului Naţional 18 cu strada Bogdan Vodă. În urma deplasării la faţa locului, persoana a fost identificată ca fiind o femeie în vârstă de 53 de ani din oraşul Vişeu de Sus. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureş în vederea efectuării necropsiei", a spus reprezentantul IPJ Maramureş, citat de Agerpres.

Conform sursei citate, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului şi a cauzei decesului, în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri