O fetiţă de 11 ani a pus pe jar poliţiştii din Ploiești. A minţit că a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

Data publicării:
masina de politie
O fetită de 11 ani din Ploiești a mințit că a fost lovită de o mașină

O fetiţă de 11 ani din Ploieşti a minţit că a fost lovită de o maşină ca să scape nepedepsită, după o bătaie cu un coleg de școală. Copila i-a spus mamei că, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni, un șofer ar fi lovit-o cu mașina și a fugit. Speriată, femeia a dus-o imediat la spital, unde medicii au chemat și Poliția, conform protocolului în asemenea situații.

"Luni, în jurul orei 13:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că, în jurul orei 12:15, la intersecția străzilor Libertății cu Domnișori a avut loc un accident rutier în care o minoră de 11 ani a fost surprinsă și accidentată de un autoturism, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile, ulterior, conducătorul auto plecând de la fața locului", anunța luni IPJ Prahova.

Ca să dea de urma șoferului fugar, polițiștii au demarat imediat o anchetă. Au apelat la eventuali martori din zona așa-zisului accident, dar și la imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Au reușit să identifice pe filmări copila, dar și momentul în care aceasta a traversat strada, fără a fi însă lovită de nicio mașină. Așa au descoperit oamenii legii că fetița inventase, de fapt, accidentul, scrie Observatorul Prahovean.

Pusă în fața dovezilor de necontestat, copila a recunoscut că a mințit pentru a nu fi certată de mama ei. Fata de 11 ani ar fi avut o altercație la școală cu un coleg, înainte să plece spre casă. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri