LA VOLAN. Generație nouă Mercedes C-Klasse

Data publicării:
mercedes-5

Noua generație propune o lungime și o lățime mai mari cu aproape zece, respectiv patru centimetri. La nivelul designului, este limpede că sursa de inspirație a fost luxosul S-Klasse al aceleiași familii Mercedes.

O noutate absolută adusă acum de noul model pe segmentul său este suspensia pneumatică airmatic, care vine cu patru setări prestabilite - Confort, ECO, Sport și Sport+. Sub capotă, C-Klasse propune pentru început dieselul de 2,2 litri și 180 de cai și două motoare pe benzină: de 1,6 litri și 156 de cai-putere și un propulsor de 2 litri, cu o putere de 184 de cai.

Germanii au precizat însă că viitorul apropiat va aduce încă două motorizări diesel, precum și alte patru pe benzină. Plus o versiune hibrid, care va beneficia de un angrenaj compus dintr-un diesel de 204 cai și un motor electric de 27 de cai, aceasta urmând să înregistreze un consum mediu de doar 3,9 litri la suta de kilometri.

Prețurile de lansare pentru noul Mercedes-Benz C-Klasse vor pleca de la 33.558 de euro.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri