LA VOLAN. Hyundai ix35 este disponibil și în România

Data publicării:
hyundai

Cea mai ieftină versiune pleacă în prezent de la 18.306 euro cu tot cu TVA, fiind vorba de o oferta specială pentru varianta prevăzută cu motor pe benzină 1,6 GDi Comfort, cu o putere de 135 de cai şi tracţiune doar pe puntea faţă. Diferenţa este majoră până la cea mai ieftină posibilitate de achiziţionare a unui motor diesel, deoarece această costă 25.560 la promoţia curentă, fiind vorba de propulsorul de 2 litri şi 184 de cai, dotat cu transmisie manuală. Aceeaşi motorizare poate fi cuplată şi unei cutii automate şi unui sistem de tracţiune integrală, costând puţin peste 29.000 de euro.

La nivel estetic, modelul are blocuri optice cu lumini de zi cu LED-uri în standard, iar versiunile de top vor beneficia de faruri bi-xenon.

Ca tehnologie, Hyundai ix35 propune sistemul Flex Steer, care include un comutatorul amplasat pe volan pentru a permite trei niveluri diferite de asistare a direcţiei. Sistemul ESP a fost la rândul său regândit şi poate acţiona inclusiv atunci când maşinii îi este ataşată o eventuală remorcă.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri