Uber a devenit mai ieftin decât taxiul

Data actualizării: Data publicării:
Uber Bucuresti - mariciu.ro

Serviciu de transport urban Uber a anunțat reduceri, începând de astăzi, pentru serviciile oferite în București. Dacă la companiile de taxi tarifele minime sunt de 1,39 lei/km, pentru a merge cu un șofer Uber clienții vor plăti cu 9 bani mai puțin.

tarife uber

„Vrem ca Uber să fie cea mai ieftină modalitate de a te deplasa prin oraș, indiferent de oră, în fiecare zi. Ca urmare, începând de astăzi, 30 august, ora 10:00 reducem tarifele uberX și UberSelect cu 10, respectiv 30%”, se arată într-un anunț al companiei.

Însă, odată cu această reducere, Uber face rabat la calitatea mașinilor. Față de limita anterioară de vechime a mașinii de 10 ani, acum pot deveni șoferi Uber și cei care au mașini în stare bună de până la 15 ani vechime. „Măsura vine în contextul în care parcul auto din București are numeroase autoturisme mai vechi de 10 ani în stare excelentă de funcționare care pot fi valorificate acum pe platforma Uber”, precizează compania.

Pentru uberX vor fi autoturisme precum Dacia Logan, Peugeot 207, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Renault Clio, în timp ce pentru UberSelect vor fi mașini de până la 10 ani vechime, adică modele precum AudiA3, Citroen C4, Dacia Duster sau Ford Focus.

Compania mai arată că „la o lună după prima scădere a tarifelor Uber în București, veniturile medii orare ale șoferilor noștri parteneri au crescut cu 12%”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri