Black Friday vine la Digi Mobil cu reduceri de până la 400 de lei

Data actualizării: Data publicării:
magazin digi mobil

Promoțional, în perioada 11-21 noiembrie 2016, clienții noi pot alege între reduceri de până la 400 de lei la achiziția smartphone-urilor 4G din oferta Digi Mobil sau reduceri de 50% la plata abonamentului, timp de 12 luni, la portarea numărului de abonament în rețeaua Digi Mobil.

magazin digi mobil

RCS & RDS desfășoară, în perioada 11 – 21 noiembrie 2016, o nouă campanie promoțională destinată clienţilor noi care contractează servicii fixe și mobile din portofoliul Digi. Această promoție le aduce clienților reduceri de până la 400 de lei la achiziția oricărui smartphone din oferta Digi Mobil sau, la alegere, discount de 50% din tariful lunar al abonamentului, pe o perioadă de 12 luni.

Orice client care alege pachetul Optim Nelimitat primește o reducere de 50 de lei, iar dacă își portează numărul de abonament în rețeaua Digi Mobil, se adaugă suma cadou promoțională pentru portare de 150 de lei. Utilizatorii care vin în rețeaua la Digi Mobil cu numărul de cartelă din altă rețea primesc 75 de lei.

Abonamentul Optim Nelimitat include minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar şi în alte reţele naționale și internaționale (fix-mobil) și trafic lunar de date mobile de până la 10 GB în reţeaua 3G şi de până la 50 GB în reţeaua 4G.

Clienții își pot suplimenta valoarea cadoului până la 400 de lei dacă optează și pentru alte servicii din portofoliul Digi:

cadouri digi

Sumele cadou pot fi folosite cumulat ca avans sau ca discount la plata integrală pentru achiziționarea oricărui smartphone din oferta Digi Mobil.

În cazul în care își doresc o reducere la plata abonamentului lunar, clienții pot opta pentru o reducere de 50% din prețul acestuia, timp de 12 luni, dacă își portează numărul de abonament la Digi Mobil. Utilizatorii care își portează numărul de cartelă din altă rețea la Digi Mobil beneficiază de 50% reducere la plata abonamentului, pe o perioadă de 6 luni.

Serviciile pot fi contractate în toate magazinele Digi și în punctele de prezență RCS & RDS din toată țara sau prin intermendiul reprezentanților companiei care vizitează clienții la domiciliu în perioada 11-21 noiembrie 2016. Detalii despre oferta promoțională sunt disponibile pe www.rcs-rds.ro.

Digi Mobil este serviciul de telefonie mobilă din portofoliul RCS & RDS, unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune care furnizează servicii în România, Ungaria, Spania şi Italia. Reţeaua Digi Mobil este construită şi funcţionează în tehnologiile 3G şi 4G, în benzile de frecventa 900 Mhz (3G), 2100 Mhz (3G si 4G LTE FDD - în banda 1) şi 2600 Mhz (LTE TDD - în banda 38). Digi Mobil înregistrează în prezent aproape 2,9 milioane de clienţi pentru serviciile de voce mobilă şi de internet mobil prin modemuri de date.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri