VIDEO. Cum poți să-ți faci singur un iPhone

Data actualizării: Data publicării:
diy iphone

Un blogger și-a fabricat singur un telefon mobil, din piese de schimb. A avut nevoie de îndemânare și aproximativ 1.000 de dolari.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

E mult mai complicat să găsești piesele necesare, decât să le asamblezi, crede bloggerul Scotty Allen, fost inginer software, care și-a făcut singur un iPhone, potrivit The Verge.

Telefonul a fost făcut din piese reciclate de la telefoane mai vechi, dezasamblate în Shenzen, China.

Am vrut să văd dacă într-adevăr e posibil și am vrut să înțeleg mai bine cum funcționează piețele”, a spus Scotty Allen.

La început eram în ceață, nu știam de ce piese am nevoie și de unde le pot procura, nici ordinea în care ar trebui să le cumpăr ca să pot face teste”, spune bloggerul. El mărturisește că, după ce a reușit să adune piesele necesare, construcția propriu-zisă a fost foarte simplă.

Allen estimează că a cheltuit în total cam 1.000 de dolari pentru acest proiect, dar spune că a cheltuit mult pe scule și pe piese-duplicat. Costul telefonului în sine s-a ridicat la circa 300 de dolari, cu mult mai puțin decât prețul unui iPhone 6 cumpărat din magazin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri