Presă: Platforma X (Twitter) plănuiește să creeze un hub de tranzacții financiare în aplicație. Ce spune Elon Musk

Data actualizării: Data publicării:
elon musk x twitter
Platforma socială X (Twitter) a lui Elon Musk. Foto: Profimedia Images

Platforma socială X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, caută un companie gigant de date financiare pentru a construi un hub de tranzacționare în cadrul aplicației, a relatat joi Semafor, citând persoane familiare cu această chestiune și cu solicitările de planuri, transmite Reuters.

Planurile au fost trimise marilor furnizori în ultimele săptămâni, cerând propuneri pentru conținut financiar, date bursiere în timp real și alte caracteristici, potrivit sursei citate. 

X le cere ofertanților interesați să spună câți bani vor folosi în proiect, dar nu este clar ce firme, dacă este cazul, au trimis propuneri, arată relatarea. 

Compania nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Reuters. Însă, într-o postare pe platforma X, proprietarul acesteia, Elon Musk, a declarat că nu are cunoștință de nicio activitate în acest domeniu. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anul trecut, Musk a declarat că a cumpărat Twitter ca un „accelerator pentru a crea X”, pe care a descris-o ca fiind o „aplicație pentru orice” și a comparat-o cu aplicația WeChat din China, care are mai multe funcții. 

Luna trecută, Musk a redenumit rețeaua și a schimbat pasărea albastră a Twitter, recunoscută pe scară largă, în „X”.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri