Siegfried Mureşan: Partidul Popular European cere aderarea cât mai rapidă a României şi Bulgariei în Schengen

Data publicării:
ID63051_INQUAM_Photos_George_Calin
Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL. FOTO: Inquam Photos

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a anunțat, marţi, într-o postare pe Facebook, că Adunarea Politică a Partidului Popular European a adoptat o rezoluţie, susţinută de PNL şi de UDMR, prin care cere aderarea cât mai rapidă a României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Adunarea Politică a Partidului Popular European tocmai a adoptat o rezoluţie, susţinută de Partidul Naţional Liberal şi de UDMR, prin care cere aderarea cât mai rapidă a României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen. Noi, Adunarea Politică a PPE, cea mai mare familie politică din Europa, solicităm Guvernului Austriei să îşi reconsidere poziţia şi să accepte integrarea României şi Bulgariei la Spaţiul de liberă circulaţie”, transmite europarlamentarul PNL.

El continuă: ”Îndemnăm, în acelaşi timp, toate partidele care fac parte din familia politică a PPE să îşi intensifice eforturile în vedere obţinerii aderării cât mai rapide a României şi Bulgariei la spaţiul Schengen”.

Siegfried Mureşan arată că ”spaţiul Schengen va fi mai sigur odată cu aderarea României şi Bulgariei”.

„Aceasta este decizia corectă şi are susţinerea totală a Adunării Politice a PPE”, mai arată eurodeputatul liberal.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri