Bonetti și-a dat demisia de la Dinamo. Dorinel este favorit să-i ia locul

Data publicării:
bonetti 2029928-33352

Cel mai probabil, înlocuitorul lui Dario Bonetti va fi Dorinel Munteanu, varianta vehiculată tot mai intens în ultimele zile. Singurele probleme vin din faptul că acesta este contestat vehement de suporterii alb-roșii, care îl acuză pentru trecutul stelist.

Interesant este că italianul a condus antrenamentul de marți dimineață, după care a plecat destul de îngândurat de la stadion. “Nu ne-a zis nimic despre o eventuală plecare, dar am simțit că este ceva la mijloc, pentru că n-a mai stat de vorbă cu noi la final. De obicei, după fiecare antrenament noi mai făceam ședințe în care discutam despre echipă. De data asta, nu s-a mai întâmplat asta“, a spus, sub protecția anonimatului, un membru din staff-ul tehnic al echipei.

După-amiază, Bonetti s-a prezentat la sediul LPF, acolo unde a fost judecat pentru afirmațiile făcute la adresa lui Dumitru Dragomir.

„Nu e nici o problemă dacă mă vor suspenda, voi pleca în vacanţă în Caraibe cu fetele mele. Nu contează dacă există o clauză de reziliere sau nu, astea sînt lucruri care contează mai puţin. Vom vedea ce va fi mâine. Asta e viaţa antrenorilor, dacă vine cineva care garantează titlul, plec”, a spus Bonetti la ieșirea de la LPF.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri