Chiricheș nu are nasul rupt și vrea să joace în returul contra Greciei cu mască specială

Data publicării:
166435 166435 chiriches romania ungaria

 

Cel mai important lucru este că, în lumina noului diagnostic, Chiricheș nu mai este nevoit să se opereze deloc. În aceste condiții, jucătorul ține să evolueze cu orice preț în barajul cu Grecia, punându-se însă doar problema prezenței sale la retur, deoarece masca specială de protecție îi va fi confecționată vineri, când este programată prima manșă a barajului.

„Am vorbit cu Franco Baldini azi şi mi-a zis că accidentarea nu e atât de gravă pe cât se anticipa. Chiricheş ar putea fi apt pentru meciul retur”, a spus Ioan Becali, potrivit digisport.ro.

Dacă totul va decurge în mod normal, jucătorul urmează să se alăture colegilor săi chiar în cursul zilei de vineri, deoarece intenționează să-i susțină din tribună la meciul pe care aceștia îl vor susține contra Greciei pe Karaiskakis.

Grecii au emoții cu vedeta Georgios Samaras

Cel mai titrat atacant din lotul elenilor, Georgios Samaras, i-a dat emoţii selecţionerului Fernando Santos la antrenamentul de marţi seară.

Golgheterul lui Celtic a acuzat dureri la genunchiul stâng. Până să părăsească şedinţa de pregătire, Samaras făcuse doar mişcări de încălzire şi alergări uşoare alături de coechipieri.

Staff-ul medical l-a liniştit însă rapid pe antrenorul portughez al grecilor. Problema lui Samaras nu este una gravă, iar fotbalistul în vârstă de 28 de ani va fi recuperat sută la sută până la ora meciului cu România.

Suporterii eleni sunt şi ei pregătiţi pentru partida tur a barajului. Grecii sunt convinşi de victoria favoriţilor şi speră să creeze o atmosferă infernală pentru români pe „Karaiskakis”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri