Mituri din satul olimpic: de la 70.000 de prezervative comandate, la mobilier aruncat în focuri de tabără

Data publicării:
JO sat olimpic RESIZE-AFP Mediafax Foto-Jae C. Hong

 

În 2012, jurnalistul de la postul de televiziune american ESPN a scris un articol în care spune că, în satul olimpic, sportivii întrețin relații sexuale nenumărate, iar petrecerile continuă până dimineața, scrie Business Insider.

Jurnalistul a vorbit cu mai mulți foști sportivi care au povestit escapadele pe care ei le-au avut. Astfel, el a adunat povești cu portarul echipei de fotbal feminin a Statelor Unite, care a apărut într-o emisiune televizată în stare de ebrietate sau un aruncător cu sulița care făcea sex cu trei femei pe zi pentru a se concentra.

O altă întâmplare datează din 2000, când organizatorii au comandat 70.000 de prezervative și, pentru a face față cererii, au comandat alte 20.000.

La sfârșitul Jocurilor Olimpice din 2000, sportivii din delegața australiană au organizat un foc de tabără cu mobilierul din camere.

Un alt mit este că doi sportivi germani au încercat la competiția din 1994 să ofere medaliile de aur câștigate pentru „o distracție de grup”.

O zicală spune că la ceremonia de închidere a jocurilor olimpice toți sportivii sunt în stare de ebrietate, iar, uneori, petrecerea continuă și în avionul spre casă.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci va avea loc pe 7 februarie, de la ora 18:00 – ora României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri