Simona Halep pierde cu fruntea sus meciul cu Serena Williams

Data publicării:
simona cu serena - digisport captura

FOTO: digisport.ro

VINERI, 3 APRILIE

6:42 Serena Williams obține victoria, câștigând decisivul cu 7-5!

ORA 6:38  2-6, 6-4, 5-5. Game Halep! Românca reuşeşte să câştige al treilea punct consecutiv şi restabileşte egalitatea în decisiv. Serena Williams a avut o răbufnire de orgoliu la 0-30, dar nu a fost suficient pentru a închide meciul.  

ORA 6:30  2-6, 6-4, 4-5. Break Halep! Simona revine fantastic şi câştigă contra serviciului într-un moment vital. Românca rămâne în meci şi serveşte pentru a egala în setul decisiv. 

ORA 5:50:  Meci greu la Miami Open! Simona Halep a pierdut primul set în faţa Serenei Williams, cu 6-2, dar şi-a revenit miraculos şi a reuşit să-şi adjudece al doilea set. Sportiva noastră a reuşit primul break, scorul la finalul celui de-al set fiind de 6 la 4.

Nici una dintre cele două jucătoare nu a pierdut un set decisiv în 2015. Serena Williams a jucat de patru ori meciuri de trei seturi, în timp ce Simona Halep s-a aflat de opt ori într-o astfel de situaţie

Detalii despre partidă, aici.

La casele de pariuri, Serena Williams era favorita certă, cu o cota de 1.34 pentru victorie. Un succes al Simonei are cota 3.30.

Câştigătoarea acestei dispute o va întâlni în finală pe Carla Suarez Navarro.


„Am jucat repede cu Stephens, am făcut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos, a schimbat tactica, am pierdut încrederea, dar mă bucur că am câştigat. Nu am nimic de pierdut cu Serena, e numărul 1 mondial, voi da totul, voi veni pe teren şi voi crede în şansa mea. A fost un meci bun la Singapore, mâine este un nou meci şi cred că pot câştiga din nou cu ea", a declarat Halep.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA, şi s-a calificat în semifinalele turneului Miami Open, fază în care o va întâlni pe Serena Williams, numărul 1 mondial.

Tot în sferturile de finală, Serena Williams (SUA) a trecut de Sabine Lisicki (Germania), locul 21 WTA şi cap de serie numărul 27, cu scorul 7-6 (4), 1-6, 6-3.

Halep şi Williams s-au întâlnit ultima dată, în octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor, românca fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit şi în Grupa Roşie a competiţiei, când Halep a câştigat cu 6-0, 6-2.

Anterior, ele au mai jucat de trei ori şi de fiecare dată s-a impus Williams.

Prima dată au evoluat una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

Ocupantele locurilor 1 şi 3 ar fi trebuit să joace una împotriva celeilalte şi în semifinalele turneului de la Indian Wells, dar Williams s-a retras înaintea partidei, din cauza unei accidentări la genunchi.

Meciul Halep - Williams este programat, vineri dimineață, de la ora 04.00, ora României.

În cealaltă semifinală a turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, vor juca, joi, de la ora 20.00, Andrea Petkovic (Germania), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9, şi Carla Suarez Navarro (Spania), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 12

După ce Maria Şarapova a fost eliminată în turul secund al Miami Open, Simona Halep poate reveni pe locul 2 mondial, ocupat acum de rusoiacă, dacă va câştiga turneul din Florida. Totodată, dacă va ajunge şi se va impune în finala de sâmbătă, românca va deveni a treia jucătoare care reuşeşte "dubla" Indian Wells-Miami, după Steffi Graf şi Kim Clijsters.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri