Steaua, înfrângere surprinzătoare în Antalya: 0-1 cu azerii de la FK Qabala

Data publicării:
3101 20steaua 20esec-46818

Aflaţi pe lista neagră a Stelei, Mihai Costea şi Adi Rocha au primit o şansă din partea lui Laurenţiu Reghecampf, dar n-au rupt gura târgului. Costea a semnat totuşi cea mai mare ocazie a roş-albaştrilor din prima repriză.

În partea a doua, Steaua a schimbat liniile şi a fost mai periculoasă. Pintilii n-a reuşit să-l învingă însă pe Diego. Rusescu a fost blocat şi el excelent de brazilianul din poarta azerilor.

Apărarea roş-albaştrilor a cedat la una dintre puţinele acţiuni periculoase ale adversarilor. Dodo a marcat cu noroc în minutul 77, după ce mingea i-a sărit din respingerea lui Chiricheş.

S-a terminat 1-0, iar Laurenţiu Reghecampf are toate motivele să fie îngrijorat. Mai are la dispoziţie doar două săptămâni până la prima confruntare cu Ajax, din 16-imile Europa League.

Antrenorul Stelei a folosit următoarea formulă de echipă: Tătăruşanu - Râpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Tănase, M. Costea - Rocha. În repriza secundă au mai jucat Rusescu, Nikolici, Ad. Popa, Pîrvulescu, Filip, Prepeliţă şi Gardoş.

Pentru formaţia azeră au evoluat fostul stelist Emegara şi ex-dinamovistul Pulhac. Ambii fiind schimbaţi pe parcursul întâlnirii.

Următorul meci amical al steliştilor va avea loc vineri, de la ora 20.00, împotriva formaţiei austriece Sturm Graz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri