Alibec, marcatorul golului victoriei: Este cel mai frumos moment din viaţa mea

Data actualizării: Data publicării:
alibec da in minge
Alibec a marcat golul victoriei în meciul cu Elveția. Foto: Profimedia

Atacantul Denis Alibec a declarat, marţi seară, că a trăit cel mai frumos moment din viaţa sa, când a marcat unicul gol al meciului României cu Elveţia, din preliminariile CE-2024.

„Este cel mai frumos moment din viaţa mea. Să marchez în  faţa a 50.000 de români, acesta este visul oricăriu fotbalist. Le promitem că la EURO vom face o figură şi mai frumoasă”, a spus Alibec, potrivit News.ro.

El a precizat că se aşteaptă la meciuri dificile la Campionatul European din Germania, precum a fost şi jocul cu Elveţia, de marţi seara.

„Le mulţumim enorm suporterilor, au fost superbi pe toată durata campaniei, îi aşteptăm într-un număr cât mai mare la EURO şi le promitem că vom face o figură frumoasă. Au fost şi momente grele, în special cu Elveţia, are nişte jucători fantastici, pasează excelent, şi aşa vor fi cu siguranţă toate meciurile la EURO. De la început, de la prima convocare, am crezut că ne putem califica. Am zis că este şansa unei generaţii şi că trebuie să facem lucrul ăsta împreună. Suntem o familie, ne bucurăm unul pentru celălalt, luptăm pentru România şi suntem alături unul de celălalt până la capăt. Încerc să fiu prezent în Germania, să joc cât mai bine la echipa de club şi să vin aici pregătit sută la sută să dau totul. Nu mă interesează cu cine picăm, important e să fim noi bine. Sperăm să le dăm românilor motive de bucurie în Germania”, a mai spus Alibec, potrivit Agerpres.

Golul de marţi seară, el l-a dedicat familiei, prietenilor, dar mai ales lui şi a spus că Edi Iordănescu a reuşit să facă o familie la echipa naţională.

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

Citiți și:
Edi Iordănescu: Am un singur merit. Am avut încredere în jucători

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri