Craiova a exclus jucătorii care au contract cu soția lui Reghecampf

Data publicării:
craiova

Oficialii celor de la CS U Craiova au explicat, în cadrul unei conferințe de presă, de ce doi dintre jucătorii importanți din lot au fost excluși din lot. Este vorba despre Alexandru Mateiu, dar și despreAndrei Dumitraș, scrie digisport.ro.

craiova

În privința lui Mateiu, fotbalist care a fost dorit în trecut și de Steaua, Marcel Popescu, președintele oltenilor, a spus că acesta plătește tribut faptului că este reprezentat de Ana Maria Prodan Reghecampf.

„Nu este vorba de ceva personal în privinţa ei, dar pur şi simplu nu este deontologic şi corect ca jucătorii noştri să fie reprezentaţi de un membru al familiei antrenorului Stelei! Noi considerăm că este vorba de conflict de interese şi trebuie eliminat acest conflict de interese. Nu suntem satelitul Stelei. Mateiu şi portarul de la echipa a doua, Vlad, au contract cu doamna Reghecamof şi nu este cazul ca vreunul să joace la meciul cu Steaua”, a spus Popescu.

Dumitraș nu se află în aceeași situație, dar tot a fost exclus din lot.

„Motivele sunt de natură disciplinară, iar la Craiova nu facem compromisuri când vine vorba de disciplină. Nu este vorba de diminuarea contractelor, aşa cum s-a speculat. Nu ştim de vreo ofertă pentru Mateiu, el oricum poate să plece doar la iarnă”, a mai spus Popescu.

Surse apropiate grupării din Bănie ne-au confirmat faptul că înaintea partidei cu FC Voluntari, scor 0-1, Mateiu și Dumitraș au fost prinși cu băuturi alcoolice în cantonament, fapt care a dus automat la penalizarea celor doi jucători.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri