Galerie Dinamo: „Nu am participat în mod organizat la protest și nu am fost plătiți de cineva pentru a face asta”

Data actualizării: Data publicării:
170201_PIATA_VICTORIEI_PROTEST_VIOLENTE_06_INQUAM_Octav_Ganea

Un grup de agitatori, despre care se crede că ar fi membri ai galeriilor echipelor de fotbal din București, au aruncat cu petarde şi obiecte contondente spre jandarmi în timpul protestelor de aseară din Piața Victoriei. În urma acestor incidente mai multe persoane au fost rănite iar protestatarii paşnici au părăsit Piaţa. Galeria echipei Dinamo dezminte că ar fi participat în mod organizat la aceste evenimente.

170201_PIATA_VICTORIEI_PROTEST_VIOLENTE_05_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Asistăm la cel mai puternic linșaj mediatic din ultimele decenii. Românii sunt învrăjbiți împotriva românilor. Oameni de televiziune, care trăiesc (din când în când) din banii partidelor, care au de câștigat dacă ne omorâm între noi în stradă, pentru că atunci le crește cel mai mult audiența, au renunțat să mai vorbească despre mizeriile acestui Guvern, despre lașitatea și nesimțirea penalilor și au tăbărât pe cei care sunt vinovați de toate relele din țara asta: ULTRAȘII. În mod special „ULTRAȘII LUI DINAMO”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hâldan.

În urma dezinformărilor mizerabile apărute în presă cu ocazia protestelor din Piața Victoriei, ne simțim obligați să dezmințim toate acuzele aduse galeriei dinamoviste. NU am participat în mod organizat la protest și, cu atât mai mult, nu am fost plătiți de cineva pentru a face asta. Suntem scârbiți și profund revoltați de modul prin care unii „jurnaliști” aleg să manipuleze opinia publică, transmițând informații fără niciun fel de acoperire, bazate pe simple supoziții, prejudecăți și informații provenite din tot felul de surse „sigure”, care mai de care mai dubioase și, bineînțeles, anonime. Clasa politică românească este principalul vinovat pentru răbufnirea protestatarilor, care, de altfel, a avut loc și cu alte ocazii în decursul ultimilor ani. Din păcate, „presa” românească alege să rămână partizană acelorași vechi metehne, dezinformând constant opinia publică, cu scopul clar de a distrage atenția de la adevărații vinovați pentru violențele din această seară, politicienii”, completează membrii PCH.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri