FCSB a învins Craiova, dar termină campionatul pe locul 2

Data actualizării: Data publicării:
fcsb craiova

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (3-0), echipa CS Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I, şi a încheiat campionatul pe locul doi. Tot sâmbătă, FC Viitorul s-a impus la Ovidiu, scor 1-0, în faţa formaţiei CFR Cluj, şi este noua campioană a României, conform LPF.

ACTUALZARE 22:05 - Golurile partidei au fost marcate de Alibec '18, '42 şi Jakolis '44.

1-0: Alibec a înscris din opt metri, trimiţând în poartă mingea respinsă de Calancea la un şut al lui De Amorim.

2-0: Acelaşi Alibec a înscris din 11 metri, după o pasă de la Pintilii.

3-0: Jakolis a marcat cu un şut din afara careului.

FCSB: Niţă – Enache, Bălaşa, Moke, Momcilovici – Boldrin, Pintilii (Achim '69) – Jakolis, Tănase, De Amorim (Ov. Popescu '52) – Alibec (Gnohere '75). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

CSU Craiova: Calancea - Dimitrov, Kelic, Barthe (Jazvici '12, Burlacu '72), Briceag - Mateiu, Screciu, Zlatinski - Băluţă, A. Ivan, Bancu (Gustavo '82). Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Cartonaşe galbene: Jakolis '48, Bălaşa '61, Ov. Popescu '77 / Bancu '23, Dimitrov '39, Jazvici '59

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Ovidiu Artene, Vladimir Urzică - Marcel Bîrsan

Observatori: Dan Victor Berbecaru, Ion Craiu

Echipa FCSB a fost condusă de pe bancă de antrenorul secund Anton Petrea, tehnicianul Laurenţiu Reghecampf fiind suspendat. Reghecampf a urmărit partida în picioare de la o gură de acces în tribuna 0, alături de el fiind în repriza secundă şi Mihai Stoica.

După ce a fost înlocuit, în minutul 75, Denis Alibec s-a dus la peluză ca să îi salute pe fani. El s-a urcat pe gardul care desparte peluza de teren şi a trecut alături de suporteri pentru câteva minute, la un moment dat luând şi portavocea unui fan.

La meci au asistat aproximativ 27.000 de spectatori. 


DESFĂȘURAREA PARTIDEI, AICI

ACTUALIZARE 20:50 - Alibec marchează al doilea său gol al meciului cu CS U Craiova, 2-0 în minutul 42. Două minute mai târziu Jakolis marchează pentru 3-0.

ACTUALIZARE 20:21 - Gol Steaua. Alibec a marcat în minutul 18 după o respingere proastă a portarului advers. Dacă la final scorurile ar fi cele din acest moment, echipa lui Reghecampf ar lua titlul.


Roș-albaștrii susțin că dacă vor câștiga partida care se va disputa în această seară de la ora 20:00 vor deveni campioni, iar dacă Liga nu-i va desemna câștigători în cazul în care vor învinge CS U Craiova, vor merge la TAS.

Pentru meciul din această seară Reghecampf are tot lotul la dispoziție și va putea alinia cel mai bun 11. Jucătorii lui Reghe sunt convinși că nu vor avea un meci deloc ușor.

„Știm că Craiova este o echipă bună, una căreia îi place să joace fotbal. Sunt o echipă agresivă, mai ales când joacă împotriva Stelei. După cum vedeţi toţi dau 100% când joacă cu noi. Dar noi suntem pregătiţi, vrem să luăm cele trei puncte pentru fanii noştri şi pentru noi”, a declarat Jakolis înaintea meciului.

Dacă în meciul cu Viitorul cei de la CS U Craiova au folosit un prim 11 în care a folosit mai mulți jucători tineri, cu FCSB vor folosi cea mai bună echipă.

„Meciul cu Steaua face parte dintre meciurile importante, deci e limpede că nu putem alinia decât o echipă competitivă”, a spus Mulțescu.

Echipele de start:

FCSB: Niţă - Enache, Bălaşa, Moke, Momcilovici - Boldrin, Pintilii - Jakolis, Tănase, De Amorim – Alibec.
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

CSU Craiova: Calancea - Dimitrov, Kelic, Barthe, Briceag - Mateiu, Screciu, Zlatinski - Băluţă, A. Ivan, Bancu.
Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri