Oficialii clubului Real Madrid vor să scape de Ronaldo

Data publicării:
ronaldo

Zidane a pierdut pentru prima dată două meciuri la rând de când e antrenorului Realului și fanii madrileni și-au pierdut răbdarea, iar principalul vizat a fost Ronaldo. Presa din Spania anunță că și președintele Florentino Perez are un plan pentru a scăpa de starul portughez înainte de 2021, când expiră contractul acestuia.

ronaldo
Foto: Guliver/GettyImages

Săptămânalul Don Balon anunță că Florentino Perez i-a oferit lui Ronaldo un contract până în 2021, dar fotbalistul portughez nu își va duce până la bun sfârșit înțelegerea cu formația de pe Santiago Bernabeu. Ibericii anunță că Florentino Perez e conștient că Ronaldo nu va putea juca la un nivel foarte ridicat până la 36 de ani, cât va avea atunci când îi va expira contractul.

Astfel, oficialul Realului are de gând să-l vândă pe Ronaldo în timpul stagiunii 2018/2019, atunci când va putea obține și o sumă importantă de bani, iar actualul golgheter al madrilenilor va fi încă la un nivel destul de bun. Destinația sa va fi probabil China, acolo unde lusitanul a fost dorit și în această iarnă. De acolo, Ronaldo ar urma să plece în MLS, unde a anunțat deja că își dorește să-și încheie cariera.

Cristiano nu a început deloc anul și nu se simte bine deloc în ianuarie. Prima lună a anului nu este preferata starului portughez. De la sosirea pe Bernabeu, din 2009, luna ianuarie a fost, cu o singură excepție, cea mai slabă lună din an pentru Ronaldo.

Sursa: digisport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri