Șefii Barcelonei, îngrijorați de comportamentul lui Gerard Pique în afara terenului. Ce riscă jucătorul catalan

Data publicării:
pique

Oficialii Barcelonei sunt îngrijorați în legătură cu comportamentul lui Gerard Pique în afara terenului, iar catalanul ar putea suporta consecințele. Joi, Barcelona a anunțat că Pique nu va fi sancționat, după ce a fost oprit la un semnafor și amendat pentru că a condus fără să aibă dreptul, după ce a rămas fără puncte în urma încălcărilor repetate ale regulilor de circulație, scrie Mirror.

Însă oficialii Barcelonei sunt de părere că reputația clubului are de suferit din cauza comportamentului lui Pique. Problemele au început încă de când Antoine Griezmann s-a filmat refuzând categoric orice încercare a clubului catalan de a-l convinge să li se alăture.

Clipul în care Griezmann anunță că va juca la Atletico Madrid a fost produs de Kosmos Studios, compania lui Pique, lucru care a creat tensiuni între jucător și șefii clubului său. Aceștia sunt de părere că Pique a „depășit o limită”, în condițiile în care catalanul a promovat clipul respectiv pe pagina sa de Twitter, care numără peste 18,8 milioane de fani.

Pique a postat de patru ori în legătură cu clipul lui Griezmann, alimentând astfel nemulțumirile celor din conducerea Barcelonei.

Un alt motiv pentru care șefii clubului sunt nemulțumiți de comportamentul lui Pique este faptul că acesta joacă poker și participă la mai multe turnee de poker.

Pentru că a condus fără carnet, conform legislației spaniole, Pique riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la șase luni sau o amendă de aproape 6.000 de euro.

În Spania, șoferii au 12 punte pe carnetul de conducere, din care le sunt sustrase puncte de fiecare dată când încalcă regulile de circulație. Când rămân fără puncte, șoferii sunt obligați să meargă la un curs și să dea din nou testul de obținere a carnetului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri