VIDEO. Steaua-Astra, un duel câștigat la limită, într-o atmosferă tensionată

Data actualizării: Data publicării:
steaua astra tensiuni

Steaua a câştigat la limită partida cu Astra Giurgiu. Fernando Boldrin a marcat împotriva fostei sale echipe. Partida s-a încins însă pe final.

steaua astra tensiuni

Duelul dintre Steaua şi Astra a fost echilibrat. Adi Popa a avut prima ocazie a întâlnirii, dar Silviu Lung a respins. Săpunaru a răspuns cu un şut puţin pe lângă poarta lui Niţă.

Cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Tamaş, dar Lung a fost din nou la post. Nici Moke nu a reuşit să-l învingă pe portarul campioanei cu o lovitură de cap. Alibec a fost şi el periculos: l-a driblat frumos pe Tamaş, dar şutul său a fost blocat de Niţă.

Astra a primit gol de la un fost jucător: Boldrin a deschis scorul chiar înainte de pauză, dintr-o lovitură liberă executată înşelător.

Steliştii au început bine şi repriza secundă: Adi Popa a avut şansa de a face 2 la 0. Morais a trecut pe lângă egalare şi tot el a provocat cel mai controversat moment al meciului. A fost eliminat după ce l-a lovit pe Adi Popa, fază la care spiritele s-au încins. Partida a fost întreruptă timp de patru minute, iar Meme Stoica a fost trimis în tribune, relatează digisport.ro.

În cele din urmă, scorul final a fost 1-0 pentru Steaua, iar roș-albaștrii se distanțează la 12 puncte de campioana en-titre.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri