VIDEO | Reacția lui Ibrahimovici când arbitrul l-a atins

Data actualizării: Data publicării:
ibra

Manchester United este în criză, iar Ibrahimovic se află într-unul dintre cele mai negre momente ale carierei, însă suedezul îşi păstrează atitudinea care a făcut în Vest să se creeze „Zlatan Facts”, scrie digisport.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ţinut doar rezervă de Mourinho, în deplasarea pierdută de „diavoli”, scor 2-1, la Istanbul, cu Fener (în perspectiva duelului cu Swansea, din campionat), Ibra a fost aruncat în luptă mai devreme decât s-ar fi aşteptat oricine. Accidentarea lui Pogba şi scorul l-au făcut pe „Special” să îl trimită în teren pe suedez încă din minutul 30.

Dacă în privinţa fotbalului prestat, nordicul a rămas din nou dator, prelungind perioada de secetă de peste o lună, Ibra a reuşit o fază „marcă înregistrată”. După un conflict cu Simon Kjaer, arbitrul Milorad Mazic a încercat să îl calmeze, luându-l de mână. Imediat, vârful a reacţionat, dându-i braţul la o parte centralului. „Nimeni nu îl atinge pe Zlatan”, au glumit imediat internauţii, parafrazând un celebru „Zlatan Facts”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri