Halep a plecat la Miami, pentru primul turneu după un an și jumătate de pauză. "Parcă nici nu știam ce să mai îmi pun în geantă"

Data publicării:
simona halep da declaratii pe aeroport
Simona Halep a plecat luni dimineață spre Statele Unite, unde va juca în primul său turneu după un an și jumătate de pauză. FOTO: Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Simona Halep a plecat luni dimineață spre Statele Unite, unde va juca în primul său turneu după un an și jumătate de pauză. A primit o invitație la Miami încă de a doua zi după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea.

"Nu știu ce o să fie, am ceva emoții, dar mă bucur că mă întorc pe teren unde mă simt cel mai bine, să vedem cum o să fie la turneu.

Când mi-am făcut bagajul parcă nici nu știam ce să mai îmi pun în geantă, e un sentiment plăcut mai ales după o decizie atât de bună. Am reușit ceea ce îmi doream de la început, să fac dreptate și să vadă toată lumea că sunt un sportiv curat.

E foarte devreme să mă gândesc la rezultate, vreau să văd cum mă simt pentru prima dată de la reîntoarcere. E un turneu bun, mi-a plăcut mereu să joc acolo însă e greu să spun acum ceva. Vreau să iau săptămână cu săptămână și să văd cum reintru în formă pentru că o să fie dificil."

Halep a plecat la Miami alături de mama ei şi a spus că în SUA vor merge şi tatăl şi fratele ei.

Ea a reiterat faptul că îşi doreşte să joace la Jocurile Olimpice şi a spus că ultimele zile au fost obositoare din punct de vedere emoţional.

Turneul de la Miami începe la 17 martie.

 

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri