Dinamo a remizat cu Astra şi a încheiat sezonul pe locul trei

Data actualizării: Data publicării:
dinamo astra

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu formaţia Astra Giurgiu, campioana en-titre, în ultima etapă a play-off-ului şi a terminat sezonul pe locul trei în Liga I.

ACTUALIZARE 22:15 - Astra a deschis scorul prin Ioniţă, în minutul 32, Dinamo reuşind egalarea prin Nemec, în minutul 40.

În minutul 14, Ioniţă a şutat din interiorul careului, Penedo a respins mingea în transversală, apoi balonul a lovit bara laterală şi a fost reţinut de portarul dinamovist.

0-1: Budescu a pătruns în partea stângă, a centrat cu exteriorul şi Ioniţă a înscris cu latul de la 6 metri.

1-1: Romera a centrat din partea dreaptă şi Nemec a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap de la 5 metri.

Dinamo Bucureşti: Penedo – Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip (Oliva '79) – Busuladzici (P. Petre '86) - Bumba (Rivaldinho '52), Mahlangu, Nistor, Palici – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra.

Astra Giurgiu: Lung – Al. Stan, Oros, Lovin (Nicoară '45), Piţian, Junior Morais – Al. Ioniţă (Balaure '72), Seto, Boubacar, Budescu – S. Buş (Florea '83). Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Romera '60 / Piţian '58, Junior Morais '71, Lung '87, Oros '90+3.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Alexandru Cerei, Marius Nicoară (asistenţi) - Andrei Florin Chivulete (rezervă).

Observatori: Aron Huzu, Viorel Anghelinei.

La partida din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat 8.762 de spectatori.

Galeria dinamovistă de la Peluza Sud a afişat un banner pe care scria: „Cum să rămână şansa la titlu vie, cu naşi, fini şi caprele din Bănie”.


DESFĂȘURAREA PARTIDEI, AICI

ACTUALIZARE 20:43 - Gol Dinamo! Adam Nemec marchează și restabilește egalitatea. Dinamo - Astra 1-1.

ACTUALIZARE 20:35 - Gol Astra! Alex Ioniţă II a reuşit să deschidă scorul pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare, Dinamo-Astra 0-1. Daca ar rămâne aşa, podiumul ar fi 1. Steaua, 2. Viitorul, 3. Dinamo


Dinamo - Astra, din etapa a 10-a a play-off-ului (ultima), se va disputa sâmbătă, 13 mai, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 4, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

„Îmi doresc să terminăm acest play-off cu o evoluție bună, cu o victorie dacă se poate. Vom întâlni echipa campioană, echipa care ne-a reprezentat în cupele europene, e o echipă periculoasă, care va veni și va încerca să joace cât mai bine și va încerca să câștige aici. Sperăm să fim concentrați. Am avertizat băieții toată săptămâna de pericolul celor de la Astra. Sperăm să jucăm la fel de bine ca în ultimele 3-4 săptămâni și să putem să câștigăm. Nu există prospețime, dar noi nu avem nicio presiune. Suntem singura echipă care nu are presiunea câștigării titlului. Presiunea e pe celelalte două echipe”, a spus Cosmin Contra, înaintea ultimului meci din play-off.

Directorul sportiv al „câinilor”, Ionel Dănciulescu speră că meciul cu Astra va fi ultimul pentru Dinamo pe actuala arenă din șoseaua Ștefan cel Mare.

„Să dea Domnul să fie ultimul meci pe acest stadion. Le dau voie să ia toate scaunele, numai să vedem odată că se construiește un nou stadion”, a mai spus Dănciulescu.

Nicolae Badea, fostul președinte al Consiliului de Administrație de la Dinamo, a spus că este de acord cu propunerea celor de la CS Dinamo și că mai trebuie semnat doar un act adițional pentru ca totul să fie foarte clar, astfel încât, în Ștefan cel Mare, să se poată construi un nou stadion.

Echipele de start:

Dinamo: Penedo Cano - Romera Navarro, Nedelcearu, Dielna, St. Filip - Mahlangu, Busuladzic, Palici - Bumba, Nemec, D. Nistor.
Antrenor: Cosmin Contra

Astra: S. Lung - Al. Stan, Oros, Piţian, J. Morais - Lovin, Takayuki, Boubacar - Al. Ioniţă, Buş, Budescu.
Antrenor: Marius Şumudică

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri