Prima reacție a Simonei Halep, după meci: Am mai jucat atât de bine și altădată, doar că nu am reușit să o bat

Data actualizării: Data publicării:
(SP)CHINA-BEIJING-TENNIS-CHINA OPEN
Foto: Agerpres

Simona Halep a vorbit despre prima sa victorie în fața Mariei Sharapova și a declarat că se bucură pentru că rezultatele muncii ei se văd. Sportiva a povestit, în conferința de presă de după meci, că s-a simțit relaxată și calmă în timpul partidei, dar și că a mai simțit și în alte ocazii că este aproape de victorie.

(SP)CHINA-BEIJING-TENNIS-CHINA OPEN
Foto: Agerpres

„A fost un meci grozav, am jucat cel mai bun tenis al meu contra ei, am servit bine iar munca depusă după US Open s-a vazut acum. Este prima mea victorie împotriva ei și vreau să mă bucur de moment. De multe ori când am jucat contra ei am simțit că pot câștiga, că o pot bate, dar nu s-a întâmplat, iar azi m-am gândit că este doar un alt meci, că trebuie să dau tot ce e mai bun și să îmi păstrez concentrarea, calmul și asta m-a ajutat foarte mult.

Am fost foarte calmă, am răs, am făcut glume cu echipa, și simt că mi-am îmbunătățit și atitudinea față de joc astfel. Nu simt că am făcut ceva diferit sau special față de alte meciuri, dar astăzi a fost diferit pentru că am reușit să câștig. Am mai jucat atât de bine și altădată, doar că nu am reușit să o bat. Am vorbit și cu Darren și el este foarte fericit, mi-a spus de multe ori că pot să o fac. Vreau să mă bucur și mâine am timp să mă gândesc la următorul meci”, a declarat Simona Halep.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri