Djokovici în finală la Roma, după 6-1, 6-0 cu Thiem

Data actualizării: Data publicării:
novak djokovic
FOTO: Gulliver/GettyImages

Tenismanul sârb Novak Djokovici, numărul 2 mondial, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului de la Roma, impunându-se cu scorul de 6-1, 6-0, în semifinala cu austriacul Dominic Thiem, locul 7 ATP şi cap de serie 8.

The Internazionali BNL d'Italia 2017 - Day Seven
FOTO: Gulliver/GettyImages

Djokovici, favorit 2, a câştigat meciul în 59 de minute şi 37 de secunde. Thiem produsese surpriza la Roma, după ce a reușit să-l elimine în sferturi pe Rafael Nadal, cel în fața căruia pierduse, cu o săptămână în urmă, finala turneului de la Madrid.

A fost o zi plină, sâmbătă, pentru Novak Djokovic, la Roma, scrie digisport.ro. Mai întâi, sârbul a fost nevoit să reia meciul cu Juan Martin del Potro, din sferturi, întrerupt din cauza ploii. După un prim set câştigat, vineri, cu 6-1, al doilea jucător al lumii s-a impus şi în cel secund, cu 6-4. 

Câteva ore mai târziu, Nole a jucat şi pentru calificarea în finală. Adversar a fost Dominic Thiem, austriacul care îl eliminase in sferturi pe Rafael Nadal. Numărul 7 ATP nu a avut nicio şansă în primul act al disputei cu Djokovic. Sârbul a cedat doar un game şi a continuat să impresioneze şi în setul al doilea, câştigat cu un sec 6-0.

În finala transmisă în direct pe Digi Sport 2, duminică, de la ora 17:00, al doilea favorit al competiţiei va întâlni o altă mare speranţă a tenisului mondial. La 20 de ani, Alexander Zverev a reuşit prima sa calificare în ultimul act al unui turneu ATP Masters 1000. Germanul, cap de serie numărul 16, a trecut de John Isner. Primul set a fost câştigat cu 6-4, dar americanul a reuşit să reintre în meci, după un act decis la tie-break. În decisiv, Zverev nu i-a mai dat nicio şansă şi s-a impus cu 6-1.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri