După Simona Halep, și Bianca Andreescu, campioana en-titre, se retrage de la Indian Wells

Data actualizării: Data publicării:
BNP Paribas Open - Day 14
Foto: Guliver/Getty Images

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, nr. 4 WTA în prezent, s-a retras de la Indian Wells 2020, din cauza accidentării la genunchi care încă îi face probleme, anunță site-ul WTA.

Bianca Andreescu a produs o imensă surpriză anul trecut când a câștigat titlul turneului californian, primul trofeu important din cariera ei. Pentru că nu va veni să-și apere titlul, Bianca Andreescu va pierde puncte semnificative în clasamentul WTA, unde până acum a reușit să se mențină pe locul 4, deși nu a participat la nicio competiție anul acesta. Bianca Andreescu s-a accidentat la genunchi anul trecut, în octombrie, în turneul de la Shenzhen.

Și Simona Halep, nr. 2 WTA, a anunțat că se retrage de la Indian Wells, tot din cauza unei accidentări. Potrivit digisport.ro, care are și imaginiSimona Halep are probleme la talpa piciorului drept și se ajută de o cârjă atunci când se deplasează pentru a proteja cât mai mult piciorul cu probleme.

Mai mult, și o altă campioană, germanca Angelique Kerber, finalistă anul trecut la BNP Paribas Open, dar învinsă de Bianca Andreescu, a declarat forfait anul acesta la Indian Wells, tot din cauza unor probleme medicale.

Turneul de la Indian Wells se desfășoară în perioada 9-22 martie și este de categorie Premier Mandatory. Simona Halep a câștigat trofeul de aici în 2015. Anul trecut, ea a fost eliminată în optimile de finală de Marketa Vondrousova.

Redactor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri