La câteva ore după moartea iubitului, Aryna Sabalenka a ieșit la antrenament îmbrăcată în negru. Konstantin Koltsov s-ar fi sinucis

Data publicării:
cuplu in fata unei fantani arteziene
Konstantin Koltsov și Aryna Sabalenka FOTO: Instagram/ sabalenka_aryn

Numărul doi mondial în tenis, Aryna Sabalenka, a decis să nu se retragă de la turneul de la Miami, deși este în doliu după ce i-a murit logodnicul. Ba, mai mult, sportiva a ieșit și la antrenament la câteva ore după terifianta veste.

Îmbrăcată absolut în negru, Aryna s-a antrenat la capacitate maximă și a încercat să-și mai alunge gândurile de la drama care i-a marcat viața.

Singura condiție pusă organizatorilor a fost să nu participe la conferința de presă de după meci și să nu acorde interviuri.

Konstantin Koltsov, iubitul Arinei Sabalenka, a murit la 42 de ani

Konstantin Koltsov, fost jucător profesionist de hochei pe gheaţă din Belarus şi iubitul jucătoarei de tenis Arina Sabalenka, a murit la vârsta de 42 de ani. Decesul a survenit la Miami, conform presei internaţionale.

Koltsov a jucat pentru echipa naţională a Belarusului la Jocurile Olimpice de iarnă din 2002 şi 2010 şi a petrecut părţi din trei sezoane la Pittsburgh Penguins din NHL, între 2002 şi 2006.

'Vă informăm cu profundă tristeţe că antrenorul echipei Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, a decedat', a anunţat clubul rus Salavat Yulaev într-un comunicat.

'A fost o persoană puternică şi veselă, a fost iubit şi respectat de jucători, colegi şi fani. Konstantin Evgenievici s-a înscris pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Fie ca el să se odihnească în pace', a precizat clubul.

Decesul vine la doar cinci ani după ce tatăl lui Sabalenka, Serghei, de asemenea fost jucător de hochei pe gheaţă, a murit subit la vârsta de 43 de ani.

Sabalenka şi Koltsov formau o pereche din iunie 2021, potrivit revistei People, iar numărul doi mondial a postat frecvent fotografii cu ei împreună pe contul ei de Instagram.

Koltsov are trei fii dintr-o relaţie anterioară: Daniel, Alexander şi Stefan.

Koltsov a fost prezent la Australian Open, unde Sabalenka a câştigat al doilea titlu consecutiv, în ianuarie.

Sabalenka a pierdut săptămâna trecută în optimi la Indian Wells şi urmează să joace vineri primul său meci la Miami Open.

Moartea lui Konstantin Koltsov, tratată de poliţia din Miami ca o „aparentă sinucidere”

Moartea fostului jucător de hochei pe gheaţă din NHL Konstantin Koltsov, iubitul jucătoarei belaruse de tenis Arina Sabalenka, este tratată ca o „aparentă sinucidere”, a anunţat poliţia din Miami-Dade, citată de presa internaţională.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Argemis Colome, a declarat că luni la ora 12:39 (marţi - 04.39 GMT) poliţia „a fost trimisă la St. Regis Bal Harbour Resort, cu referire la un bărbat care s-a aruncat de la balcon”.

„Departamentul de Poliţie Miami-Dade, Biroul Omucideri, a răspuns şi a preluat ancheta privind aparenta sinucidere a domnului Konstantin Koltsov. Nu se suspectează niciun fel de crimă”, a adăugat el.

Sabalenka din Belarus, dublă campioană de Mare Şlem, urmează să participe la Miami Open la sfârşitul acestei săptămâni.

Moartea lui Koltsov fusese confirmată anterior de federaţia belarusă de hochei, iar presa la Minsk anunţase că acesta ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Arina Sabalenka şi Konstantin Koltsov formau un cuplu din 2021.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri