Buzărnescu, eliminată de Sharapova. Rusoaica va juca în turul 2 cu Begu

Data actualizării: Data publicării:
buzarnescu sharapova

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, locul 37 WTA, a fost eliminată, duminică, în primul tur la Madrid Open, turneu cu premii de 6,6 milioane de euro, ea fiind învinsă de rusoaica Maria Sharapova, numărul 53 mondial, scor 6-4, 6-1.

Sharapova s-a impus într-o oră şi 22 de minute.

În faza următoare, Maria Sharapova o va întâlni pe Irina Begu, numărul 36 mondial, care a trecut în runda inaugurală de favorita 5, letona Jelena Ostapenko, scor 6-3, 6-3.

Participarea în primul tur la Madrid Open este recompensată cu 17.275 de euro şi 10 puncte, iar pentru turul doi premiul este de 36.775 de euro şi 65 de puncte.


LIVE VIDEO, AICI, pentru abonații RCS & RDS

LIVE TEXT, AICI.

Buzărnescu nu a avut parte de nicio zi de pauză după performanţa de la Praga, unde a ajuns în a doua finală WTA din carieră, scrie digisport.ro.

După ce a pierdut ieri, în trei seturi, finala din capitala Cehiei, contra Petrei Kvitova, românca debutează azi la turneul de la Madrid, unde înfruntă în primul tur un fost lider mondial.

Buzărnescu joacă împotriva rusoaicei Maria Sharapova, (locul 53 WTA) după ce jucătoarea din Rusia a părăsit încă din primul tur ultimele trei turnee la care a participat, la Doha, Indian Wells şi Stuttgart.

Românca va urca săptămâna viitoare pe locul 32, cel mai bun al carierei, după calificarea în finală de la Praga.

Turneul de la Madrid se dispută în perioada 5-12 mai şi va fi transmis de Digi Sport 2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri