Reacția surprinzătoare a lui Ion Țiriac după victoria fabuloasă a Simonei

Data publicării:
tiriac2

Fostul tenismen Ion Ţiriac a declarat că Simona Halep poate să câştige orice meci, dar şi poate pierde cu oricine. El a subliniat că nu se uită la meciuri deoarece nu este pregătit.

„Domnişoara Halep este foarte darnică, extraordinar de darnică, face atâtea cadouri pe terenul ăla de tenis că nu ştii de unde le ia şi unde le duce. În momentul în care a socotit unde poate să greşească şi îi dă şi posibilitatea adversarului să greşească, atunci riscul ei se reduce la jumătate. Nu ştiu dacă evoluţia ei de acum da datorează lui Andrei Pavel sau ei. Eu nu mă uit la meciuri, pentru că nu sunt pregătit să mă uit la meciuri d'astea. Sharapova este una dintre cele mai desăvârşite profesioniste. Halep, cred că poate să câştige orice, dar mai poate să şi piardă din când în când, cu oricine, a declarat Ţiriac.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a obţinut, miercuri, primul succes în faţa rusoaicei Mariei Sharapova, locul 104 WTA, beneficiară a unui wild card, în opt meciuri, impunându-se cu scorul de 6-2, 6-2 şi calificându-se în sferturile de finală ale China Open.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri