Simona Halep ar putea rata participarea la FED Cup

Data actualizării: Data publicării:
simona halep conferinta de presa

Simona Halep a acuzat dureri la genunchi după ce a fost eliminată din primul tur la Australian Open şi anunţă că va lua o pauză, ceea ce înseamnă că ar putea rata duelul de la FED Cup cu Belgia, de luna viitoare. După eliminarea prematură de la Australian Open, Simona riscă să piardă și locul patru în ierarhia WTA.

Simona Halep nu are parte de startul de sezon pe care şi l-a dorit. Românca a câştigat doar unul dintre cele trei meciuri disputate în 2017. O tendinită la genunchiul stâng nu i-a permis să joace la capacitate maximă la Australian Open.

Am durerile de la Singapore. În fiecare zi am avut dureri, dar în perioada de pregătire a fost în regulă, nu m-a durut prea tare. Însă apoi, în China, la finalul primului meci, le-am simţit iar. Aici, am avut dureri în fiecare zi”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Nu, nu m-am gândit nicio secundă să mă retrag, pentru că nu e stilul meu. Am încercat. Am luat antiinflamatoare înainte de meci, la fel și zilele trecute”, a precizat ea.

Eliminată în primul tur la Australian Open, românca este nevoită să ia o pauză.

Nu e nevoie de operaţie, nu este atât de rău. Trebuie să merg mai întâi la doctor, să fac un RMN. Probabil am nevoie de o pauză pentru a-mi reveni, pentru că este greu să joci cu durere, iar accidentările la genunchi sunt periculoase şi trebuie să ai grijă”, a explicat Simona.

Simona Halep ar putea pierde locul 4 WTA după Australian Open.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri