Simona Halep, victorie în stil de mare campioană în finala de la BRD Bucharest Open

Data publicării:
simona halep GettyImages-458366663-1

 

LIVE VIDEO AICI, PENTRU ABONAȚII RCS &RDS

LIVE TEXT AICI


ACTUALIZARE 17:00 - Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat, duminică, BRD Bucharest Open, al 13-lea trofeu WTA din cariera ei, după ce a trecut în finală, cu 6-0, 6-0, în 47 de minute, de sportiva letonă Anastasija Sevastova, locul 66 WTA şi cap de serie numărul 7. După festivitatea de premiere, Alexandra Cadanțu va juca pentru trofeu în finala probei de dublu.

ACTUALIZARE 16:35 - Halep - Sevastova, 1-0. Românca a câștigat setul la zero. Loviturile Simonei au fost fenomenale - rever în lung de linie sau în diagonală. Halep a accelerat atunci când a fost nevoie, a schimbat des direcția, iar Sevastova a fost în imposibilitatea de a oferi o replică pe măsură. Joc absolut încântător al sportivei noastre care și-a adjudecat primul set în doar 20 de minute.

Adversara îi va fi una dintre puţinele jucătoare care are în favoarea sa statistica meciurilor directe. A 7-a favorită, Anastasija Sevastova, a câştigat 3 din precedentele 4 dispute cu Simona Halep. Totuşi, ultimul succes datează din 2011. La aceasta ediţie, Sevastova a eliminat două românce - Elena Gabriela Ruse şi Patricia Ţig.

„Va fi un meci greu, joacă diferit, un pic mai drept şi pe sub minge un pic. Va fi un meci dificil, e finala, orice finală e grea. Sper să fiu relaxată, să-mi fac jocul şi să fac un meci frumos pentru public. Sper şi îmi doresc foarte mult să câştig al doilea turneu aici”, a admis ocupanta locului 5 WTA.

„Am mai jucat de câteva ori, este o sportivă puternică. Este între primele 10 jucătoare din lume, la ce să te aştepţi? Nu mai este nimic de spus. Este grozavă, a jucat în finale, în turnee de Grand Slam. Va fi dificil să o înving”, a spus Sevastova.

Finala dintre Halep şi Sevastova va fi transmisă în direct şi în exclusivitate de Digi Sport 1, astăzi, de la ora 16:00. 

Nu înainte de ora 18:30 se va disputa şi finala la dublu, care va opune cuplurile J. Moore / V. Wongteanchai şi A. Cadanţu / K. Piter. Duelul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri