Svitolina: Simona a jucat un tenis extraordinar

Data publicării:
The Internazionali BNL d'Italia 2017 - Day Eight
Foto: Guliver /Getty Images

Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, numărul 11 mondial, a felicitat-o pe Simona Halep pentru prestaţia din ultimele două săptămâni. Ea a adăugat că românca, pe care a învins-o în finala turneului de la Roma, a jucat un tenis extraordinar. În timpul ceremoniei de premiere, sportivei ucrainene i-a căzut capacul trofeului, moment întâmpinat cu amuzament de public.

The Internazionali BNL d'Italia 2017 - Day Eight
Foto: Guliver /Getty Images

„A fost un meci foarte dificil. Am avut toată săptămâna meciuri grele”, a fost prima declaraţie a Elinei Svitolina. În momentul în care a vrut să-şi continue declaraţia, în timp ce spunea: „Vreau să spun...”, sportivei i-a căzut capacul de pe trofeu.

În aplauzele publicului, Svitolina şi-a continuat declaraţia: „Vreau să o felicit pe Simona pentru două săptămâni incredibile, a jucat un tenis extraordinar”. Sportiva a precizat că îi doreşte Simonei Halep să se refacă repede pentru turneul de la Roland Garros, potrivit News.ro.

„A fost o zi extraordinară pentru mine şi m-am bucurat toată săptămâna să joc aici”, a adăugat Svitolina.

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 6 şi locul 4 WTA, a fost învinsă de sportiva ucraineană Elina Svitolina, locul 11 WTA şi favorită 8, scor 4-6, 7-5, 6-1,în finala turneului de la Roma, şi a ratat şansa de urca pe locul trei în ierarhia tenisului feminin. Halep a avut probleme la glenza dreaptă în timpul meciului.

Simona Halep s-a impus săptămâna trecută la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

Elina Svitolina a mai câştigat în acest an trei turnee: Istanbul, Taipei City şi Dubai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri