Un student de la Academia Forțelor Terestre din Sibiu a fost înjunghiat de un coleg

Data actualizării: Data publicării:
militar
Un student a fost înjunghiat de un coleg când se aflau în căminul Academiei. Foto: Captură video

Incident grav la Academia Forțelor Terestre de la Sibiu. Un student a fost înjunghiat de un coleg când se aflau în căminul Academiei.

Conflictul între cei doi studenți din anul 2 a izbucnit în sala de mese. Colegii i-au despărțit, însă cei doi s-au reîntâlnit câteva ore mai târziu, în cămin, și s-au luat din nou la ceartă. Unul dintre ei a scos din buzunar un cuțit și l-a rănit pe colegul lui la picior.

”După reîntoarcerea în spaţiile de cazare, cei doi studenţi au reluat discuţiile în contradictoriu, conflictul a escaladat, iar unul dintre ei, cu scopul de a intimida, a luat un cuţit şi s-a îndreptat spre colegul său. A urmat o confruntare fizică în urma căreia studentul agresat a suferit o plagă prin tăiere, la nivelul piciorului drept. În urma intervenţiei colegilor, cei doi au fost despărţiţi, studentului rănit i s-a acordat primul ajutor şi a fost transportat la infirmeria unităţii, acolo unde a beneficiat de tratament medical de specialitate. Ulterior, pentru evitarea unor posibile complicaţii, studentul rănit a fost transportat la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă «Dr. Alexandru Augustin» din Sibiu”, au transmis reprezentanţii Academiei Forţelor Terestre ”Nicolae Bălcescu”, potrivit News.ro.

După ce rana a fost suturată, studentul rănit a fost readus în academie, deoarece nu se impunea internarea şi ţinerea sub observaţie. În prezent el este în afara oricărui pericol, starea de sănătate fiind bună.

”La nivelul academiei nu sunt tolerate astfel de manifestări, în consecinţă comandantul instituţiei a dispus constituirea unei comisii de cercetare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au condus la acest incident regretabil. În legătură cu acest incident, academia a informat Parchetul Militar, pentru demararea procedurilor legale în astfel de situaţii”, au precizat reprezentanţii instituţiei.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri