VIDEO Un lup și un pui de urs, prinși în lațuri în Munții Gurghiului. Lupul a murit

Data publicării:
urs
Un lup și un pui de urs, prinși în lațuri în Munții Gurghiului. Lupul a murit. Foto: Captură video

Un lup și un pui de urs au fost prinși în lațuri într-o pădure de pe raza comunei Ibănești, județul Mureș, în Munții Gurghiului. Imaginile cu animalele prinse în lațuri au fost publicate de activistul de mediu Mihai Goțiu pe pagina de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lupul nu a supraviețuit.

„Ultimul lucru pe care mi l-am dorit era să încep anul cu o asemenea veste. În urmă cu puțin timp, am primit înregistrări video realizate de activiștii Asociației Valori Superioare, în această dimineață. Ei au găsit în pădure, un lup și un pui de urs braconați. Lupul murise deja, chinuit, în timp ce ursul încerca, cu disperare, să scape din laț. Activiștii au alterat Jandarmeria, la 112, în încercarea de a salva măcar ursul. Voi reveni cu detalii despre acest caz de braconaj din Munții Gurghiului. Și, îmi cer scuze, că aceasta e prima știre a noului an... Momentan, chiar mi-e greu să mai adaug altceva..., ” a scris Mihai Goțiu.

Ursul a fost eliberat, iar autoritățile fac cercetări în acest caz.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri