VIDEO BIZAR. „Urmați exemplul iepurilor”. Ministerul Sănătății din Polonia a lansat o campanie de încurajare a natalității

Data actualizării: Data publicării:
Unborn-child-copy-700x469

Ministerul Sănătății de la Varșovia a lansat un video, ca parte a unei campanii, în care polonezii sunt încurajați să facă mai mulți copii pentru a spori natalitatea țării.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Polonia se confruntă cu dintre cele mai mici rate de natalitate din Europa. Din acest motiv, guvernanții au hotărât să lanseze o campanie națională pentru a contracara acest trend demografic îngrijorător.

Simbolul ales de Ministerul Sănătății? Iepurele.

În clip apar mai mulți iepuri cu papioane și cravate roșii într-un decor feeric de natură, o combinație între pictura lui Henri Rousseau și Alice în Țara Minunilor, în timp ce un cuplu tânăr se bucură de un picnic romantic.

Naratorul spune pe fundal: „Dacă veți dori vreodată să deveniți părinți, urmați exemplul iepurilor”.

Ministerul Sănății a precizat într-un comunicat de presă că încearcă să încurajeze polonezii să devină părinți cât încă mai sunt în anii lor de maximă activitate reproducătoare și că, apelând la simbolul iepurelui, a vrut să sensibilizeze publicul în legătură cu problema natalității „fără a ofensa pe cineva”, transmite The Guardian.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri