ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Grevă de amploare la Complexul Energetic Oltenia

greva mineri Cariera Jilt Nord imagini amator 2 130119

Grevă de amploare în carierele miniere din Gorj! De trei zile, minerii refuză să mai muncească. Protestul a izbucnit vineri noapte, la una dintre cariere şi s-a extins rapid şi la altele. Oamenii cer...

VIDEO. Bancul preferat al lui Micutzu

micutzu in fata ta

Show-urile de stand-up comedy câştigă tot mai mult teren în România, iar publicul e din ce în ce mai numeros. Dar şi mai pretenţios. Dacă în urmă cu 15 ani, era atras de umorul vulgar, acum până şi...

Numărul românilor uciși de gripă a ajuns la 7

bolnav

Gripa a ucis 7 oameni în acest sezon. Institutul Naţional de Sănătate Publică a actualizat azi numărul deceselor. Între victime este şi un bebeluş de numai 11 luni. Toţi erau nevaccinaţi.

SpaceX concediază sute de angajaţi

elon musk getty

SpaceX, compania spaţială a miliardarului Elon Musk, va concedia aproximativ 10% din forţa sa de muncă de peste 6.000 de angajaţi, transmite Reuters.