Victor Ponta, despre Radu Mazăre: I-au trimis opt mascaţi de parcă e ninja

Data publicării:
ponta captura pitesti cu scris

Când mai văd că în loc să-l suni pe om să vină la DNA, îi trimiţi opt mascaţi de parcă era Steven Segal, de parcă era vreun mare luptător ninja. Cred că dacă-l suna cineva se ducea domnul Mazăre, venea singur, că aveaţi camere, lui îi plac camerele. Fără să atacăm justiţia, ne întrebăm: De ce nu poate să mă sune cineva, de ce să-mi trimită opt mascaţi?”, a spus Victor Ponta.

Iar acesta nu a fost singurul subiect abordat.

„Cred că dreptate se va face până la capăt în ziua în care pe poarta de la Cotroceni va ieși Băsescu și noi, cei care ne-am bătut cu ei, vom ști că am câștigat această bătălie. Atunci îi vom face dreptate lui Costică Nicolescu”, a spus premierul.

Constantin Nicolescu, fost președinte al Consiliului Județean Argeș, și-a pierdut mandatul în urma unei decizii definitive de conflict de interese.

În plus, el a fost şi condamnat la trei ani şi patru luni închisoare într-unul din cele trei dosare pe care DNA le-a deschis împotriva lui, dar decizi a nu e definitivă.

Deși a avut mult de suferit, nu doar justiția îi va face dreptate, ci noi toți îi vom face dreptate”, a mai spus Victor Ponta, la Pitești, unde a mers pentru a-l susține pe candidatul PSD pentru șefia județului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri