Ancheta întârzie. Niciun martor nu a fost audiat în conflictul Hamza - Radu Mazăre

Data publicării:
hamza crop

Deși plângerea lui Younes Hamza, atacantul echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, a fost înregistrată încă de seara trecută la Poliția din Mamaia, oamenii legii nu au audiat nici până la această oră vreun suspect.

Asta deoarece fotbalistul a specificat în declarația sa autori necunoscuți, ceea ce înseamnă că polițiștii trebuie să-i identifice pe agresori. În plus, dosarul a ajuns la Poliție și nu a ajuns la Procuratură pentru că certificatul medico-legal nu a fost depus la dosar.

Dosarul nu va ajunge nici astăzi la Procuratură deoarece Institutul de Medicină Legală a fost ieri închis, iar astăzi Younes Hamza a trebuit să ajungă de urgență în București pentru a rezolva câteva documente pentru echipa sa de club.

Radu Mazăre, edilul Constanței, s-a mai domolit în declarații, deși ieri spunea că îl va da în judecată pe fotbalist pentru tentativă de omor. Deocamdată nu a inițiat niciun demers în acest sens.

În această seară, de la 20:30, în fața Primăriei Ploiești, suporterii echipei de fotbal Petrolul Ploiești se vor aduna în semn de solidaritate cu Hamza.

Conflictul a început ieri, când Younes Hamza și Radu Mazăre practicau sporturi nautice în nordul stațiunii Mamaia. Cei doi erau să între în coliziune, s-au iscat replici între cei doi, iar când fotbalistul a ajuns pe mal ar fi fost agresat de oamenii lui Radu Mazăre, care le-ar fi făcut semn acestora să se ocupe de el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri