VIDEO. Steaua – Chelsea 0-4. Victorie clară a londonezilor pe Arena Națională

Data publicării:
141159 141159 Steaua - Chelsea ok 2 1

După ce a pierdut cu 3-0 meciul cu Schalke, din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor, Steaua a pierdut și partida cu Chelsea, disputată pe Arena Națională, 0-4. Ramires de două ori, Georgievski în propria poartă și Lampard în ultimul minut de joc au marcat pentru o victorie clară a londonezilor.

Urmăriți pe www.digisport.ro golurile și cele mai importante faze video.

Min 90. GOL CHELSEA! Lampard înscrie și el în poarta Stelei, cu un șut de la marginea careului.

Cu câteva minute înainte de finalul partidei, suporterii steliști au început să părăsească stadionul.

Min.73. Dublă ocazie pentru Steaua! Nicușor Stanciu șutează puternic din careu, dar Cech respinge în față. Tot micuțul mijlocaș a prins balonul, dar de această dată a trimis peste poartă.

Min 71. Varela îl înlocuiește pe Georgievski.

Min. 59. Ocazie pentru Steaua! Tănase a șutat de la distanță, trimițând un lob cu stângul, dar Petr Cech s-a repliat la timp și a scos din vinclu, lovindu-se puternic cu spatele de bară.

Min 58. Bară pentru Chelsea! Londonezii au ajuns în fața porții după o serie încântătoare de combinații. Mingea a ajuns la Mata, al cărui șut a lovit stâlpul stâng al porții lui Tătărușanu.

Min 55. GOL CHELSEA! Ramires îl învinge încă o dată pe Tătărușanu, cu un șut plasat, din interiorul careului.

Min 46. Kapetanos i-a luat locul lui Piovaccari, iar Tatu intră în locul lui Adi Popa.

Min 44. GOL CHELSEA! Autogolul lui Georgievski dublează avantajul londonezilor. Eto'o a primit o pasă în spatele apărării steliste, a pătruns în careu și a tras către colțul lung, de unde Tătărușanu a scos doar până în picioarele lui Georgievski, care nu a mai putut evita balonul și a trimis în proprie poartă.

Min 19. GOL CHELSEA! Ramires deschide scorul pe Arena Națională, după ce a urmărit un șut al lui Samuel Eto'o.

Min 11. Torres iese accidentat, înlocuit de Samuel Eto'o.

Min 3. Ocazii mari pentru Chelsea. Schurrle a luat o fază pe cont propriu, dar șutul său, venit după mai multe driblinguri, a fost blocat. Mingea a ajuns la Mata, care l-a driblat pe Tătărușanu, dar și-a închis unghiul, iar un nou șut al lui Schurrle s-a lovit din nou de blocajul apărării roș-albastre.

Echipele de start:

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Piovaccari.

Chelsea: Cech – Ivanovici, Terry, Luiz, Cole – Ramires, Lampard – Schurlle, Oscar, Mata - Torres.

__________________________

Mihai Pintilii resimte în continuare dureri, după ce luni a părăsit antrenamentul condus de Laurenţiu Reghecampf, şi nu evoluează contra lui Chelsea. Locul său în primul 11 a fost luat de Lucian Filip.

Oficialii campioanei României şi observatorul UEFA au luat decizia ca la partida Steaua - Chelsea (21:45, în direct la Digi Sport 1) acoperişul Arenei Naţionale să fie tras.

Această hotărâre a fost luată din cauza precipitaţilor care au căzut aproape fără încetare în Bucureşti în ultimele două zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri