Live

Mihai Fifor și-a anunțat candidatura la primăria Arad. A făcut alianță cu ALDE și PNȚCD

Data publicării:
Foto: Facebook/Mihai Fifor

Fostul ministru de Interne, Mihai Fifor, și-a anunțat marți candidatura pentru primăria Arad. Fifor va fi susținut de PSD, ALDE și PNȚCD. Cele trei partide au format alianța electorală Platforma Social-Liberal Creștină.

O decizie pe care am luat-o în forul de conducere al PSD Arad, fiind susținut de colegii mei, deputatul Florin Tripa - președinte executiv al partidului, Eusebiu Pistru - vicepresedinte PSD și președintele organizației municipale a PSD Arad, Ilie Cheșa.

În cadrul conferinței de presă, organizate cu această ocazie, mi-am anunțat oficial candidatura pentru Primăria Arad și l-am prezentat și pe colegul nostru, Ruben Budău, care va intra în luptă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad.

De ce o alianță și nu, simplu, PSD? Pentru că e nevoie de o echipă cât mai mare, de o echipa cat mai puternica pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă, care capuseaza Aradul de 16 ani.”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Redactor: Robert Kiss

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Pește uriaș, de peste 2 metri, capturat de un bărbat pe o baltă din Arad. Pescarii încearcă să-l prindă de 4 ani

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

Partenerii noștri