Live

Galerie Foto Un leu obosit a adormit pe un drum din Africa de Sud și a blocat complet traficul

Data publicării:
Un leu obosit a adormit pe un drum din Africa de Sud FOTO: Profimedia Images

Un leu obosit, pe care l-a luat somnul fix pe un drum care traversează Parcul Național Kruger din Africa de Sud, a blocat complet traficul rutier, iar mulți șoferi au făcut cale întoarsă, pentru că nu au îndrăznit să se strecoare cu mașina pe lângă felină.

Imaginile inedite au fost surprinde de Michelle Broadhurst, fotografă de viață sălbatică, care a rămas la fața locului până problema s-a rezolvat.

Ea a povestit că un al doilea leu - despre care a aflat ulterior că este fratele celui somnoros - a încercat să-l trezească, urinând pur și simplu pe el, însă acesta și-a continuat programul de odihnă.

Cel de-al doilea leu a rămas lângă fratele lui pe stradă până când acesta s-a trezit, apoi au plecat împreună spre savană. În tot acest timp șoferii nu au îndrăznit să facă niciun gest care să le atragă atenția și nici nu au claxonat. Cei mai curajoși au trecut pe lângă ei și și-au continuat drumul, în timp ce alții au preferat să se întoarcă din drum.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Egiptul sprijină plângerea Africii de Sud împotriva Israelului la Curtea Internațională de Justiție pentru genocid

VIDEO. Un bărbat a fost salvat la 5 zile după prăbuşirea unei clădiri în Africa de Sud. Bilanţul tragediei a ajuns la 13 morţi

Un mort și 22 de răniți după ce un mall s-a prăbușit în Africa de Sud. Zeci de oameni sunt sub dărâmături

Peste 90 de oameni care fugeau de o epidemie de holeră au murit înecați după ce ambarcațiunea în care erau s-a scufundat

Partenerii noștri