Live

Galerie Foto Soluția isteață pe care au găsit-o doi studenți pentru a putea trăi și călători fără prea mari cheltuieli

Data actualizării: Data publicării:
Doi tineri au găsit o metodă ingenioasă de a face economii Foto: Profimedia Images

Studenții din Marea Britanie trebuie să plătească adesea chirii exorbitante față de posibilitățile lor de câștig. La asta se adaugă în ultima vreme și costul tot mai mare al utilităților, din cauza scumpirii energiei. Dar doi tineri au găsit o alternativă isteață, ieftină și plăcută de cazare.

Madison Wood, în vârstă de 23 de ani, este studentă la Științele mediului, iar logodnicul ei, Pepign Grijpink, în vârstă de 22 de ani, este la Inginerie. Tinerii obișnuiau să plătească peste 1.040 de lire sterline pe lună când locuiau într-un garaj în care aveau un pat. Acum, plătesc doar 465 de lire sterline. 

Pur și simplu cei doi au adaptat și au transformat în locuință (pe roți) o furgonetă Ford Transit, căreia i-au pus panouri solare. În plus, acum pot călători oriunde bucurându-se de tot confortul casei lor. Ca melcul cu casa în spate, s-ar putea zice.

Anul trecut cei doi și-au petrecut două luni din vacanța de vară ca să-și pună la punct casa pe roți, în care s-au mutat din septembrie împreună cu câinele lor, Sully. Grație panourilor solare, tânărul cuplu nu a simțit deloc actuala criză energetică, ba chiar a economisit 6.000 de lire sterline în zece luni.

Singurele cheltuieli pe care le au trebuie să acopere costul motorinei, al hranei și al apei: în total, o factură de 465 de lire. În plus, se pot bucura în voie peisaje minunate și de un decor pe care îl pot schimba după voia inimii. Iată cum arată acum traiul lor zilnic:

Citiți și: VIDEO & GALERIE FOTO. Wikkelhouse, ultima modă în materie de locuințe în Olanda. Cum arată și cât costă o casă din carton

VIDEO. O soluție ingenioasă și ieftină de locuit în Viena. Casa care nu are nevoie de calorifer și se poate muta

Editor : Luana Pavaluca

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

David Cameron nu este de acord cu oprirea livrărilor de arme către Israel: Acest lucru ar întări Hamas

Românii din străinătate vor avea la dispoziţie 915 secţii de votare pentru alegerile din 9 iunie. Cum vor fi organizate

Marea Britanie a ieșit din recesiune. Creşterea economică, cea mai mare din ultimii trei ani, a depăşit aşteptările

Regele Charles a făcut o vizită surpriză la un colegiu militar. Monarhul a fost în formă de zile mari și a glumit cu ofițerii

Partenerii noștri