Live

PRO FM te trimite în Austria, dacă te prinde pe pârtie!

Data publicării:

Echipa Pro FM caută oameni veseli, cool, plini de energie care să fie în stare să țină ritmul cu muzica bună pe pârtiile de pe Valea Prahovei și din Poiana Brașov. Oferă recompensă!

Dacă ți-ai propus să dai o fugă la munte în februarie, ai mari șanse să dea norocul peste tine și să te trezești cu o vacanță gratis în calendar! Timp de o lună, weekend de weekend, te întâlnești cu Pro FM la distracție și poți găsi o “pârtieee care te duce până în Tirol.

În fiecare weekend din perioada 26 ianuarie - 18 februarie 2019, Pro FM e alături de tine în stațiunile din Poiana Brașov și de pe Valea Prahovei. Dacă te prindem pe pârtie, ne atașăm de ski, snowboard, sanie sau orice ai tu în dotare cu autocolantul Pro FM ediție limitată. Ce ai tu de făcut? Un selfie cool, ca să-ți amintești la anu pe unde te distrai în februarie 2019, pe care îl postezi public pe pagina ta de Facebook cu #profmpepartie. La finalul campaniei Pârtieee! Te dai cu Pro FMse poate să fii chiar tu norocosul care pleacă într-o vacanță cu ștaif, în Tirol, Austria. Poți să iei cu tine pe cineva drag și să lași pregătirile în grija Pro FM. De cazare - patru nopți cu mic-dejun inclus - și ski-pass-uri se ocupă Pro FM, pentru amândoi.

Detaliile complete despre campanie sunt aici. Pentru fotografii cu ceilalți candidați la vacanța tiroleză, caută pe Facebook #profmpepartie.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nemaiîntâlnit! Câți bodyguarzi ”l-au apărat” pe Dan Șucu de jurnaliști după Rapid - Craiova! Oamenii patronului, mesaj pentru presă

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sărbătoare în studio: ProFM aniversează 31 de ani

PROFM lansează „What The Fun”, noul matinal prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan

PROFM sărbătorește 29 de ani de la prima emisie ON AIR, alături de ascultători și artiștii preferați

PROFM lansează noul format al podcastului #searadupa7, cu Gabriel Fereșteanu

Partenerii noștri