Live

Acuzații grave la adresa lui Tom Cruise. Secretul pe care Biserica Scientologică a reușit să-l păstreze până acum

Data publicării:

Actrița Leah Remini, fostă membră a Bisericii Scientologice, l-a acuzat pe Tom Cruise că l-a bătut pe un membru de rang înalt de-al bisericii, la ordinul liderului David Miscavige.

Faptele s-ar fi întâmplat în sediul central al cultului, Gold Base, din California. Remini, care a făcut și un documentar despre scientologie, după ce a renunțat la cult, spune că Tom Cruise nu este o victimă a liderilor bisericii, ci, mai degrabă, un complice.

„Cred că oamenii au impresia că este o victimă inocentă. Cei mai mulți scientologi sunt, și pot spune asta despre majoritatea membrilor pentru că și eu am făcut parte din rândurile lor. (...) Însă în ceea ce-l privește pe Tom, povestea este foarte diferită. Este la curent și conștient de abuzurile care se întâmplă în scientologie. A fost parte din poveste”, a spus Leah Remini, citată de The Sun.

Actrița mai spune că prietenia apropiată a lui Tom Cruise cu liderul cultului, David Miscavige, i-a oferit acestuia acces la politicile interne, inclusiv „înclinațiile pentru pedepse corporale”. Remini spune că membrilor cultului li s-a indus idee că Tom Cruise „va salva lumea de unul singur” și este considerat o „zeitate” în scientologie.

„David Miscavige obișnuia să amenințe constant personalul care lucra la sediul Gold Base că îl va chema pe Tom Cruise să îi bată (n.r. kicking their f****** asses)”, a spus actița. Aceasta susține și că un oficial din biserică i-a dezvăluit că actorul de la Hollywood i-a administrat o pedeapsă unui oficial de rang înalt de-al cultului, la ordinul lui Miscavige.

Acuzațiile au fost întărite de Tom De Vocht, fost membru de-al poliției interne a Bisericii Scientologice, care a spus despre Cruise și Miscavige că sunt la fel de asemănători „ca două picături de apă”: „Au personalități foarte asemănătoare - ambii intens absorbiți de propria persoană”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Primul mesaj public al prinţului William, după diagnosticul de cancer al Regelui Charles

Cum au ajuns calendarele din 1996 să coste peste 100 de dolari în 2024. Asemănările dintre cei doi ani

Cum s-a implicat Joe Biden în lupta pentru controlul inteligenței artificiale după ce a văzut „Mission: Impossible 7”

Aparent, spionii adoră Italia: Avem peisaje, istorie, bun gust, conversațiune. Și acțiune cât cuprinde în „Misiune: Imposibilă 7”

Partenerii noștri