Live

David Beckham și-a ironizat soția de Revelion. Fostul fotbalist a făcut glume pe seama presupuselor origini modeste ale Victoriei

Data actualizării: Data publicării:
David și Victoria Beckham. Foto: Profimedia Images

David Beckham se ţine iar de glume. Fostul jucător de la Manchester United a ironizat-o din nou pe soţia sa, Victoria, şi presupusele origini modeste ale acesteia, într-o postare pe Instagram de Revelion. În fotografia încărcată pe rețeaua socială, Beckham apare la masă, la luxosul restaurant Ritz, împreună cu soţia şi socrii săi, iar în descrierea imaginii a precizat: "doar un prânz normal de Revelion la Ritz. Victoria Beckham este foarte muncitoare. Soacra şi socrul meu au venit cu Rolls". 

Această ultimă remarcă este o referire sarcastică la o scenă din documentarul dedicat vieţii lui David Beckham de pe Netflix. Când a fost întrebată despre originile sale, Victoria Beckham s-a descris ca provenind dintr-o "familie din clasa muncitoare", moment în care David Beckham a intervenit ironic.

"Fii sinceră", i-a spus el. "Dar eu sunt sinceră!", s-a apărat fosta Spice Girl.

"Cu ce maşină te ducea tatăl tău la şcoală?", a insistat David Beckham. "În anii '80, tatăl meu avea un Rolls-Royce", a mărturisit în cele din urmă Victoria în faţa camerei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Scena a devenit rapid virală pe reţelele sociale, iar Victoria Beckham şi-a etalat simţul autoironiei, dar și pe cel al afacerilor, iar câteva săptămâni mai târziu a pus în vânzare tricouri pe care scria: "Tatăl meu a avut un Rolls Royce".

Editor : Andreea Smerea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cabană de lux, plajă în Caraibe, rezervație în Africa. Bogații lumii plătesc chiar și 40.000 de dolari pentru o noapte de Crăciun

David Beckham a stat 12 ore la coadă pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a

De ce poartă bărbații fustă. Brad Pitt: „Toți o să murim, așa că hai să ne distrăm”

Petrecerea secolului? David Beckham și-a invitat prietenii pe un super-iaht închiriat cu 1,6 milioane de euro

Partenerii noștri